dimecres, 19 de novembre del 2014

2ª acció "Els drets no cauran"

Des de DINCAT ens fan arribar aquesta carta:

"Benvolgudes i Benvolguts,

us detallem la informació de la 2a acció d’Els nostres drets no cauran, impulsada des de Famílies Dincat per al dissabte 29 de novembre a les 11h al Parc de la Ciutadella (Plaça de la Cascada).

Pocs dies abans del 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des de Famílies Dincat farem visible que els drets no han de caure i que, amb la complicitat i el suport de les persones amb discapacitat intel·lectual, famílies i la societat, tots junts continuarem treballant i reivindicant perquè no es perdi el que durant tants anys hem aconseguit.

S’estructura de la següent forma:

·         Primera part de l’acte: tindrà lloc a la Plaça de la Cascada del Parc de la Ciutadella. Entitats de lleure de Dincat escenificaran diverses situacions simbòliques que exemplifiquen la vulneració dels drets en àmbits com: l’accés als serveis, l’educació, la salut, el treball, la vida pública i la igualtat d’oportunitats.

Seguidament, i amb la participació de les persones amb did i les seves famílies, es construirà un mur amb missatges que denuncien situacions reals on es vulneren els drets. Us adjuntem les plantilles i les indicacions corresponents per a la participació en l’acte.. 

·         Segona part de l’acte: es farà a la Plaça de les Armes, dins també del mateix Parc de la Ciutadella. Una txaranga ens conduirà des de la Plaça de la Cascada fins a la Plaça de les Armes. En aquest últim espai, davant el Parlament de Catalunya, farem la lectura simbòlica del manifest de Dincat per al 3 de desembre.

Nota: Aquelles entitats que us desplaceu en autocar ens ho heu de notificar mitjançant un email a ffortun@dincat.cat

Podeu fer us del cartell que us hem adjuntat a les vostres entitats.

Us volem demanar que feu la màxima difusió d’aquest esdeveniment per al benefici de les persones amb discapacitat intel·lectual. Necessitem la vostra implicació i col·laboració.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.  Junts no hem de deixar que els drets caiguin!"